За нас

Проклима сълюшън е основен сервизен партньор и официален търговски представител на SONDEX® за България.

Sondex A/S е датска компания основана през 1984г. Специализирана е в производството на богата гама високоефективни топлообменници за широк диапазон от налягане и температури, адаптирани към персоналните изисквания на клиентите. С водещата продуктова гама и най-съвременните технологии, Sondex винаги може да ви предложи превъзходни и персонализирани решения.

Проклима сълюшън е официален основен търговски представител на Sondex за България с утвърдени партньорски взаимоотношения вече в продължение на повече от 15 години. Продуктовата гама на компанията предлага богато разнообразие от разглобяеми и неразглобяеми пластинчати топлообменници, намиращи приложение във всички сфери на леката и тежка промишленост.

През юли 2016 г. Данфос придобива собственост върху Sondex. Тази стъпка отбелязва обединяването на две силни компании, създавайки още по-мощен и пъргав партньор и доставчик на топлообменници.

От януари 2018 г., Sondex преминава в продуктова марка и става част от Данфос. SONDEX® продължава, като една от марките с най-обширно продуктово портфолио на пазара.

През 2019 г. Проклима сълюшън става официален дистрибутор на Данфос за доставка на оборудване SONDEX® и Danfoss, както и основен сервизен партньор на SONDEX® за България.

От 2020 г. Проклима сълюшън работи по направление в сектор Индустрия на българския пазар и извършва:

  • Доставка на топлообменни апарати SONDEX®;
  • Сервизна дейност на топлообменни апарати SONDEX®;
  • Доставка на резервни части за топлообменни апарати SONDEX® – пластини, уплътнения, аксесоари и др.;
  • Доставка на Danfoss продукти;

Чувствайте се свободни да се свържете с нас за повече информация и да научите как можем да бъдем полезни за вашия бизнес.

Радваме се да Ви приветстваме в нашия комбиниран свят на персонализирани, високоефективни решения за пренос на топлина и с нетърпение очакваме да продължим заедно нашето бизнес пътуване.